Saturday, 31 March 2012

Lumrah hidup..Terkepit dan Terguris




Selamat Tengahari.. Hari Ni kesabaran saya teruji lagi.. Hari ni sabtu minggu kelima jadinya kitaorang bahagian service department kena keje.. Disebabkan My Senior tak ade, jadinya me kena handle untuk dua minggu berturut turut.. Citanya Pagi tadi me dah siap-siap nak pergi kerja cuma tinggal nak kunci pintu bilik jer.. Tarik pintu Ya Allah sakitnya.. Terkepit kaki kat pintu.. Sakitnya Allah je tahu.. Korang tengok sendiri kat bawah sampai biru jari kedua tu.. Ikutkan hati memang x nak g keje.. Tapi kunci office me yang pegang.. Terpaksa jugak.. Drive kete dengan kaki berdenyut-denyut.. sekarang pun masih lagi berdenyut-denyut.. :(





Gedik kan.. kaki sakit pun nak cita.. Biarlah ni blog me diari hidup dan luahan hati me.. sape2 tak suka sila gerakkan mouse korang kat atas belah kanan tu dan tekan X yer.. Tapi!! time kasih yang tak terhingga buat rakan rakan blogger semua.. Sudi baca & komen kat blog me..Bagi sokongan nak kekuatan buat me.. Terima kasih.. Sayang kat korang semua.. ;)


Salam sayang,
NURUL


7 comments:

  1. ish.. ni kalau AE nampak ni.. berdenyut2 hati dia ni.. haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahhaha... banyaklah madam ni.. ;)

      Delete
  2. eh..ingtkan nak tunjuk kaki baru lepas buat foot SPA ke kan..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. x de maknanya foot SPA.. hehehehehe

      Delete
  3. Dari jari kakimu itu sudah dapat ku lihat ketulusan hatimu terhadapku. Oh Nurul..

    ReplyDelete