Monday, 30 April 2012

Doakan my Hero, Mr.Zizan cepat sembuh




Semangat berkobar2 nak tengok my hero, Mr Zizan dekat Melodi semalam terbantut, bila wajah yang ditunggu tiada diganti dengan orang lain


Sedih dapat tahu My Hero
Mr Zizan sakit
Sakit misteri katannya, tapi ni petikan dari FB zizan


Ni Dari FC Zizan Raja lawak

Salam sayang utk semua, just wanna update you guys yg Zizan is doing fine right now..doctor said die muscle stress and pain, buat masa ni die perlu byk rehat, terima kasih kpd semua yg mendoakan Zizan. Minta maaf sgt2 kpd sesiapa yg nk melawat Zizan di hospital, dia perlukan rehat dahulu ya... Insyallah semua akan ok... - Maryna Juki -
 
(FYI: Maryna Juki -Manager Zizan)
 
 
 
Kredit pic to FB
 
 
Sedih kan.. Sayu plak tengok Mr. Zizan sakit macam ni..
 
Jom kita ramai-ramai doakan my Hero, Mr Zizan ni
cepat sembuh & kembali pulih seperti sedia kala
AMIN
 
 
Salam sayang,
NURUL
 
 

26 comments:

  1. penat sangat berkerja tu... tak ada masa berehat

    ReplyDelete
  2. aminn, semoga zizan cepat sembuh (:

    ReplyDelete
  3. tu lah dia kan, keje xingat kesihatan....

    ReplyDelete
  4. zizan ni selalu buat org ketawa, bila tgk dia sakit...rasa kesian sgt =(

    ReplyDelete
  5. haishhh bkn slama ni zuan hero akak ke? hehehe

    ReplyDelete
  6. he works too muchlah. nampak dari raut wajah n mata. penat ajer. yerler, ngah laku, baik layan ajer job tuh kan? hopefully dier bole rehatlah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah kak.. org tgh naik.. terima smua job.. x cukup rehat.. sian dia.. sayu je tgk..

      Delete
  7. Mungkin tidak cukup rehat dan banyak jadual yang perlu dipenuhi. Nasib baiklah tidak ada apa-apa berlaku ketika Zizan memandu kereta sportnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nasib baik masa tgh siap2 nak g jom heboh.. Kalau mase drive tak dapat bayangkan..

      Delete