Tuesday, 10 April 2012

When Bloggers Meet PKT Logistic Sdn. Bhd.




Me nak cita sikit pasal pengalaman me masa ade event dengan satu company yang besar iaitu PKT Logistic , Mintak maaf sangat2 sebab lambat update, sebabnya korang boleh cek kat sini.. :(


Satu pengalaman yang tak dapat dilupakan.. Memang beruntung sangat sangat sape yang keje kat PKT Logistic ..ade bos yang sporting.. & yang paling penting 1st time dalam hidup me kakitangan syarikat diwajibkan mempunyai Facebook dan diorang berkomunikasi menerusi Facebook... Sound best kan.. tak macam kita, dengan email jer.. memang best kan..



PKT Logistic  telah diiktiraf oleh pelanggan-pelanggannya untuk memproses bekalan unggul pengurusan rantaian yang menjadikan kecemerlangan perniagaan mereka.

Dengan komitmen yang kuat untuk kejayaan pelanggan-pelanggan PKT Logistic  memberi tumpuan kepada pelbagai sektor pasaran termasuk Automotif, FMCG, F & B dan Tenaga Diperbaharui.

PKT Logistic  juga menawarkan pelanggan-pelanggannya meningkatkan kecekapan dan mengurangkan masa transit, PKT Logistic  sebuah syarikat logistik terkemuka, menyediakan reka bentuk akhir-ke-hujung, pelaksanaan dan operasi penyelesaian logistik penghantaran barang, pembrokeran kastam, logistik kontrak, pengangkutan dan pengurusan pengedaran untuk syarikat-syarikat nasional dan multinasional yang besar dan sederhana.



Sangat tertarik dengan dia punya story tentang asal usul PKT Logistic
Untung sangat pekerja pekerja diorang dapat bos yang sporting.. ;)


Penceramah untuk kitaorang hari tu.. Sangat beruntung & berbaloi-baloi kitaorang yang datang event ni.. Dapat Ilmu & pengetahuan tentang logistic..


Mr Handsome Boy from Octove.com, Mr Ben


Semuanya khusyuk mendengar..




Sesi jalan jalan & lawatan pusing pusing dekat PKT Logistic


Penerangan diberi.. ;)




All the blogger yang hadir... ;)



Terima kasih PKT Logistic & Octove.com
Kerana sudi menerima kedatangan kitaorang semua bloggers ni..
teringin nak rasa pengalaman petik buah nenas..
InsyaAllah kalau diberi pelung confirm me tak akan tolak..
Sebab dari cerita Dato' Michael Tio sangat sangat menarik minat me..



Good Luck & All The best to

 

Salam sayang,
NURUL



27 comments:

  1. whoaaa.... dah buat coverage pasal company logistic la yea...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe.. hari tu dijemput.. ;)

      Delete
  2. ingtkan opis yg htr g course.huhu..~

    ReplyDelete
    Replies
    1. X de maknenyer cik may kalau office..

      Delete
  3. Replies
    1. Kak Fasz pernah dengar ke pasal PKT?

      Delete
    2. xpernah nurul, jom pakat ramai2...pernah la..hehe

      Delete
  4. Part yang pekerja wajib ada Facebook tu yang terbaik.. Haha.. Bukak FB pun tak payah cover2 dah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan.. best jer.. ni tak nak bukak FB mesti kena tgk kiri kanan.. hehehehe ;)

      Delete
  5. wah.. ni program apa ye nurul?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang pasti ia bukan jangan lupa lirik.. hehehe

      Delete
  6. untung laaaa.. orang kuat dah skrang.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Orang kuatlah sgt...Kuat Makan adelah.. hehehehe

      Delete
  7. wow...mcm mana depa boleh jemput bloggers ek? something new...anyway tahniah nurul....

    ReplyDelete
    Replies
    1. event ni dah lama lah kak sha... Bulan lepas punya.. Octove.com yg invite... ;)

      Delete
  8. wahhh...untung la dpt pergi sana..join dgn blogger lain..:D

    ReplyDelete
  9. wat la reunion blogger kat sana.. hahaha

    ReplyDelete
  10. untung la dijemput.hehehe

    ReplyDelete
  11. untung dpt hadir dalam xtvt camni~ how to join? interested la hadir2 bende2 camni!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nurul dijemput.. try sign up dekat Octove.com, inform diorang kt blogger.. nanti ade xtvt ape2 diorang akan invite..

      Delete
  12. diaorg punya warehouse tue nmpk dr kesas highway kan sis..

    ReplyDelete