Friday, 11 May 2012

1st Giveaway By Iena Eliena



Me ditag oleh si comel Adib :)


Jom si comel & si cantik sekalian join kat SINI


Nak tag:



Tarikh tutup: 7 JUN 2012


Salam sayang, 
NURUL 


7 comments:

  1. gudluck & all the best ye nurul

    ReplyDelete
  2. BW sini. dari segmen yang sama.done follow u. jangan lupa follow balik k?salam kenal ^_^

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

    ReplyDelete
  3. Salam..
    sorry buat semua tertunggu
    iena ade problem mase contest end sblm ni ade masalah sikit
    iena bru putus tunang time tu & agak stress dan sponsor yg nk bg hadiah tu ex tunang iena..
    so now iena tak bagi hadiah yg tu iena nk tukar..
    nk tny pendapat korang..
    nk buat cabutan utk pemenang atau nak bagi simple gift utk semua peserta..
    mintak bg feedback yer
    kalau nk simple gift utk semua peserta dr iena ..iena blh beli gift dr korea..
    awal bln 11 ni iena pergi korea..
    sorry sgt2 buat korang tertunggu2..
    walaupun lewat iena tetap akan bg hadiah..
    please email iena your feedback yer sebab iena tak bukak blog skrg..

    email : iena@ienaeliena.com

    ReplyDelete