Wednesday, 23 May 2012

AVON catat sejarah dalam Malaysia Book of Records





Hari Ahad yang lepas me dan blogger blogger artis berkesempatan ke Majlis AVON MERAIKAN HARI IBU DENGAN REKOD BARU ‘MAKEOVER’ TERBESAR.. Untuk pengetahuan korang Majlis ini diadakan untuk meraikan Penyertaan dalam Malaysia Book of Records untuk sesi ‘makeover’ ibu & anak serentak terbesar di Malaysia yang diadakan bertempat di concourse, Sungai Wang Plaza.


Korang semua pun tahu kan Avon memang tak boleh berpisah dengan Kaum wanita.. even nurul sendiri pun pengguna produk Avon dan jurujual produk Avon kat office nurul.. Memang The true is Avon sangat sangat membantu kaum wanita macam nurul ni.. ;) 



Duta Kosmetik Avon Neelofa, Pengarah Urusan Avon Malaysia, Carolyn Nur Amira Lee   


Seramai 6 ribu pasangan ibu dan anak di 196 Butik Kecantikan Avon di merata negara telah mengambil bahagian dalam acara tersebut.. Dan kemuncak Majlis pada petang tu ialah Majlis penyampaian Sijil Malaysia Book of Records.  



Jelitawan Duta Kosmetik Avon Neelofa


Pada petang itu juga para pengunjung yang hadir telah menyaksikan ratusan pasangan disolek oleh jurusolek professional dan laporan sesi makeover yang berjalan secara serentak di beberapa lokasi lain turut dipancarkan secara langsung di skrin-skin besar. Semua pasangan telah menjalani sesi fotografi professional dan gambar yang diambil telah dimuatnaik ke laman FacebookAvon Malaysia, di mana korang semua boleh mengundi untuk pasangan ibu & anak fotogenik kegemaran korang. 3 pemenang utama akan menerima hadiah berupa wang tunai dan barangan Avon bernilai lebih RM2000.00. Sangat meriah kan... 




Shine Attract Lipstick.. nanti nurul review pasal lipstik ni.. 
Memang sangat sensasi dan sexy.. ;)


Dan hari tu jugak telah dilancarkan ahli baru dalam keluarga mekap Avon,  Shine Attract Lipstick.Selain dari itu banyak aktiviti dijalankan antaranya persembahan istimewa dari Alyah, Hafiz dan Shila Amzah. 

Neelofa & Ibu kesayangan dia.. 


Dah nama pun Makeover kan.. Mesti lah kena cuba sendiri.. Apalagi kitaorang semua rasai sendiri lah.. Korang tengoklah sendiri hasilnya.. Jangan x kenal plak yer.. Almaklumlah.. Nurul bukan jenis yang kaki make up.. ;)



Sebelum.. 



Selepas... Komen please.... 




Nilah transformasi nurul dari barangan Avon.. 


Kalau korang nak tahu lebih lanjut mengenai Avon 
Korang boleh hubungi di:-

Talian Bebas Tol Avon di 1-800-22-Avon (2866)



Dan last sekali 

Sekalung Tahniah Nurul ucapkan Buat Avon 

Untuk 

Malaysia Book of Records untuk sesi ‘makeover’ ibu & anak serentak terbesar di Malaysia

Salam sayang, 
NURUL 














24 comments:

  1. er...apa yang beza eh sebelum dan selepas? maaf lah..saya ni tak pandai nak bezakan.tapi tetap ayu sebelum dan selepas

    ReplyDelete
    Replies
    1. X de beza ker.. hehehe time kasih..

      Delete
  2. ada blusher sikit....natural beauty pon nurul dah cntik la :D

    tk caya tanya AE

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe time kasih kak fasz.. saje try nih.. ;)

      Delete
  3. Mak ai besarnya lipstick setahun tidak habis stok. Merah sangatlah mak ngah untuk pakaian yang dikenakan oleh Neelofa.:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan... kalaulah betul2 ade.. hehehe

      tau x per.. merah sungguh..

      Delete
  4. Neelofa wit red dress....tak per sbb warna merah sesuwei ngan kulit putih..kalau tan skin x berapa sesuai.lgipun merahkn warna rasmi Avon..oya...saye ni dulu x pnah pakai Avon tp thun dah berminat plak..terpengaruh dgn duta dier kut..x taulah..so far saye pakai UMR lipstick dan perfume and maskara..b4 ni sye pakai maybeline sume..satu lagi apa yg saya peratikan kemain laku lipstick Avon d butik2 Avon ni sekarang terutama UMR lipstick tu...butik Avon juga byk baru yg bukak..semakin meriah plak Avon sekarang kan? Kalau tak takkan sye pun terikut2 member2 lain ke butik Avon..Tahniah Avon especially dutany Neelofa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantik kan.. partu lipstik dia plak merah menyala, Nurul pun suka produk avon ni terutamanya perfume.. ;)

      Delete
  5. saya teringin nak beli lipstick tu..sebab nampak macam cantik je..

    ReplyDelete
  6. Apasal gambar Nurul sebelum dan selepas sama cantik je??

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Lofa memang cantik kak Jue... hehehe ;)

      Delete
  8. **Cantik Nurul lepas ditransformasi mekap...
    Patut AE tak tidur malam..oppssss bahaya nieh, hehee :)

    **Myra pun suka guna produk Avon..

    **Ibu Neelofa nampak muda gitu :)

    **Neelofa pun cantik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa kaitan Nurul ngan Ae.. oh tidak...

      Memang muda & lofa pun cantik, putih gebu..

      Delete
  9. cantiknye...mekap simple2 pun cantik... :)

    ReplyDelete
  10. Masih mencari peluang nak amik gambar in person ngan NEELOFA nie... aritu terlepas masa dia buat ROAD TOUR kat AVON NILAI.... huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala rugi tu Abg Man.. Lofa ni cantik... ;)

      Delete