Friday, 11 May 2012

Bertukar sudah!!!



Kawan kawan blogger tersayang,

Dengan ini Cik Nurul

Merasmikan penukaran

Dari

ciknurulsiezuka.blogspot.com

Kepada



Mesti korang tertanya tanya kan.. Kenapa pilih Siezuka???

Sebabnya me suka sangat dengan watak kartun heroin kesukaan ramai dalam Doraemon iaitu Siezuka
Me ni plak jenis yang suka berangan, suka berangan jadi cam Siezuka.. :)
Dan jugak Me start dengan dunia blogging ni dengan






Kalau korang perasan kat blog Siezuka yang baru tu ade me letak Mommy Siezuka, Tulah blog lama me.. Sedih.. :(

Tapi sayang, blog tu kena hacked oleh orang yang tidak bertanggungjawab,
blog tu hanyalah tinggal memori sahaja..


Tapi x per, kita mula slow slow dan Alhamdullillah sehinggalah sekarang me bersyukur dengan tahap pencapaian blog me..


Special thanks to Broframestone sebab bagi hadiah Domain ni kat me

hargai sangat sangat.. Hadiah jadi PA yer bro.. hehehehe ;)


Salam sayang,
NURUL

 
P/s: Rasa cam nak buat GA lah.. ade sape2 nak sponsor tak???


19 comments:

  1. Kesiannya dekat akak sebab kena mula dari bawah semula

    ReplyDelete
  2. wah!!!!!!!!!!!! dah ada domain sendiri da!!!!!!!hehehehe.. bestnya!!

    ReplyDelete
  3. wahhh..besnye..dah berdotcom ye nurul..thniah!

    ReplyDelete
  4. besnya dah tukar ke doamainn..
    hmm , macam mana nak buat domain? ? boleh nurrul tahu.....

    ReplyDelete
  5. Tanniah kepada Nurul kerana sudah ada nama domain sendiri. :-)

    ReplyDelete
  6. untung la dah ada domain sendiri.congrats nurul

    ReplyDelete
  7. Wahhh bestnya dah berdomain, siap dapat hadiah lagi..

    Untung le :)

    ReplyDelete
  8. siezuka tu sgt feminin..seswai sangat :)

    ReplyDelete
  9. perghhhhh bestnye dpt adiah dr bro..huhu

    ReplyDelete
  10. tahniah..nama blog lebih mudah diingat dan dieja...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaa.. betul tu.. macam shakiddo.com

      Delete
  11. balas kunjungan..

    sabar ya..teruskan usaha. raihan akan sokong cik nurul..

    ReplyDelete
  12. dah boleh branding kaw2 la lepas ni..Siezuka.Com perghh mmg menarik dan cool

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah.. dapat komersil domain name.. oklah tu..!

    ReplyDelete