Monday, 14 May 2012

Pemenang Dutch Lady Get Smart Get Famous



Hari sabtu yang lepas me berkesempatan meghadirkan diri ke Majlis pengumuman Pemenang Dutch Lady Get Smart Get Famous Anjuran Dutch Lady Milk Industries Berhad di Piazza @ The Curve.. Seramai 10 orang peserta akhir telah melayakkan diri.. Pertandingan ni dijalankan secara berperingkat-peringkat (3 Fasa) iaitu dari Disember 2011 sehingga Ogos 2012.


Si cantik Aishah Sinclair pengacara Majlis kitaorang..


Majlis diteruskan dengan ucapan oleh Wong Vai Chi,
Senior Brand Manager, Dutch Lady Malaysia


Seterusnya Sesi Temubual bersama sama barisan 10 finalist dengan pasangan masing masing..


Budak budak dah mula boring, Yelah dah nama budak2.. cepat bosan.. Nasib baik pihak Dutch Lady dah sediakan permainan buat diorang kat atas pentas tu..


Tibalah masanya.. Yang ditunggu tunggu sudah pun tiba..
Pengumuman Pemenang


Jeng.. jeng..jeng

Tahniah diucapkan kepada...


Si comel Adik Mirza Adam..


Adik Muhammad Harith Hazeeq


The only girls si cantik Tan Ai Chen


Inilah dia.. 3 Si comel yang bertuah.. ;)


Si comel ni semua telah memenangi Hadiah Utama pilihan masing-masing iaitu antaranya Smart Home Makeover  atau Biasiswa atau Ford Fiesta 1.6L Sport Ti-VCT Automatic yang bernilai RM80,000.00.. Wah.. sangat bertuah kan diorang ni.. Tambah bertuah lagi sudah semestinya Ibu Bapa diorang.. Tahniah..


Me & Aishah Sinclair



Dengan My BFF, Si Tom.. ;)


Dan inilah dia.. Barisan blogger dan Ahli ahli kelab Fatin Liyana..


X de dalam gambar, Broframestone

Diorang semua ni sangat sangat sporting..

Salam sayang,
NURUL









19 comments:

  1. bestnye dpt bergambar ngan Aishah Sinclair...sye ni, walaupun keje kat TV3, xpenah ade can nk amik gambar ngan dia...hehe

    ReplyDelete
  2. ala........... lambat tau.kalau tak, saya nak join pertandingan ni

    ReplyDelete
  3. Lor,.. nak jugak minum susu #tetiba :))

    ReplyDelete
  4. untunglah anak comel. ahli kelab fatin liyana tak leh bla..haha

    ReplyDelete
  5. alahai cutenya bebudak 2..

    done follow u...
    follow my new blog 2

    http://iekalife1990.blogspot.com/
    thankz

    ReplyDelete
  6. eh..sama tinggi ngan aishah sinclair lah..ingat dia tinggi ke awak yang tinggi hehe..

    ReplyDelete
  7. ingatkn anak nurul ad skali tadi..hehe

    ReplyDelete
  8. comel2 kanak2 yg menang tu...
    bertuah sungguh!

    ReplyDelete
  9. sorang je gurl yang menang.bertuah lah..btw,Aishah memang comel sangat.haha.

    ReplyDelete
  10. Walaupun Aishah Sinclair nampak cun... tapi CIK NURUL masih lagi cantikkk....

    ReplyDelete
  11. Seronok tengok Nurul p macam2 event, bertuah badan ;)


    BTW tahniah pada mereka yang bertuah, hadiah pun best ;)

    ReplyDelete
  12. tahniah utk adik2 yg berjaya tu, hadiahnya xhabis makanlah.

    ReplyDelete
  13. tahniah untuk mereka sume. selalu tengok nurul bergambar ngan artis.jelesnya.waaaaaaa

    ReplyDelete
  14. amboi!!! seronoknya!!!!! jeles i ok!

    ReplyDelete
  15. Saya suka melihat telatah anak kecil dipentas berdisplin. Tidak nampak mereka berlari-lari ke sana ke mari.

    ReplyDelete
  16. tau pasal ni ada tengok kat berita tv3.. bestnya camner dapat invitation?..

    ReplyDelete
  17. huhu..
    akak dpt gak invitation nie.
    tapi malas nak g

    lps ni akak tanya nurul dulu la eh

    ni blog baru akak

    ReplyDelete