Thursday, 3 May 2012

Terima kasih daun Keladi



Ni cerita lama.. Tapi masih kekal dalam memori.. Kisah me yang dok menyibuk ngan pasangan bahagia ni..hehehe ;)


Sebelum tu me ade event keluar ngan Broframestone dulu.. lepas tu baru lah kitaorang g ambik Iera yang comel ni.. Keluar jenjalan.. Kitaorang plan nak g tengok wayang.. Ingat nak g Midvalley.. tapi memikirkan takut payah parking, Kitaorang menghala ke Tropicana Mall.. Parking pun senang.. Beli tiket dulu.. Kitaorang tengok The Lorax.. 





Oleh sebab wayang start pukul 6.10 minit, so kitaorang menghabiskan masa dengan main Game dulu.. ;) 








Best tau main ni.. Banyak kali jugak kitaorang menang.. dan banyak kali jugak kitaorang kalah.. hehehehe 



Lepas dah habis tonton The Lorax.. Masing masing dah kelaparan dan menghalalah kitaorang ke Restoran Mohd Chan Abdullah, Ni first time tau me datang sini.. sebelum ni hanya dengar saja orang cakap restoran ni sedap.. Tapi sememangnya sangat sedap.. 


Restoran Mohd Chan Abdullah


Menu...


Uiiiiiihhhhhhhh sedaaaappnyer... 


Perut dah lapar.. Apa tunggu lagi.. 



Jus kedondong... sangat sedappp..


Si comel Iera.. ;)


Iera &  Broframestone .. ;)



Si chubby, Nurul.. 



To Iera &  Broframestone ...Terima kasih daun keladi..
Belanja Nurul tengok wayang & Makan
Lain kali Kita keluar together2 lagi ok.. hehehe 


Salam sayang, 
NURUL 


 

30 comments:

  1. amboi..hahaha..bro asyik makan je kejenye..hahaha..nurul...nak mkm mee tu..wuwuwuwuw...sedap..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama ngan nurul.. asyik makan jer..

      jom kt g mohd chan..

      Delete
    2. jom..nurul belanje kan kan kan??ngeh2

      Delete
    3. Boleh nurul belanje Jay yang bayar.. hehehehe

      Delete
  2. best x the lorax tu? tengok trailer mcm best.. :)

    syok lh ada yg nak bawak jln2... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best.. Hehehe nurul ni penyibuk jer.. asyik ikut diorang jer.. ;)

      Delete
  3. restoran mohd chan tu kalau makan seafood dia pun sedappp....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waaaaaa.. Nurul dilarang makan seafood sekarang :(

      Pas mata baik mesti nak g sana nak makan puas2..

      Delete
  4. sedapnye sizzling mee tuh..

    ReplyDelete
  5. Saya suka main bola keranjang mini bersama famili. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah mesti syokkan..ngan family plak tu..

      Delete
  6. restoran mohd chan?
    banyak juga cawangan dia ye..
    eehheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat mana lagi cawangan dia?? yg nurul tahu kat sini jer.. ;)

      Delete
  7. Takpe Nurul, next week abang bawak me makan puas2..

    ReplyDelete
  8. jus kedondong tu sedap ye, nanti boleh try pulak.

    ReplyDelete
  9. wah best nye makanan.. best ka cite tu ? huhu

    ReplyDelete
  10. wwaaaa...best ker crite tu nurul?

    ReplyDelete
  11. wah...bestnya!!!!!!!!!!!!hahaha..makan pun sedap2

    ReplyDelete
  12. feveret akk tu kuew tiau ladna

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sdapkan akak kuew tiau ladna..

      Delete
  13. siapa kah wanita yang bertudung pink tu..ada hubungan istimewa dengan bro ye..

    ReplyDelete