Thursday, 28 June 2012

Mr. Bean Grand Opening at The Curve



Hari minggu yang lepas Nurul sempat ke Mr. Bean Grand Opening dekat The Curve, Mutiara Damansara. kalau korang nak tahu makanan dan minuman yang dijual di Mr. Bean ni telah dihasilkan Hundred persen dari Kacang Soya. Bagi peminat tegar kacang soya, Korang wajib cuba ni.. Sebab sememangnya sangat sangat sedap.. :)


Tahniah Mr. Bean Malaysia.. 


Pelbagai jenis minuman disediakan..
Dan kat sini jugak korang boleh dapatkan Pancake yang pelbagai jenis perisa.. 


Kak Ain  posing duludengan Mocha Soya Milk.. 


Comel comel jer cenderahati dari Mr. Bean.. :) 



Sungguh daku jatuh cinta padamu... Pancake.. sangat sedapppp.. :)



Ucapan dari Pihak Mr. Bean Malaysia

Dengan Puan Bee yang cantik... tauke Premium Beautiful nih.. 


Antara antara blogger yang hadir hari tu.. 
Puan Bee, Nurul Kak Anne, Bro, Husband Kak Ain & Kak Ain




Model Air soya yang sedap.. si comel Anak dara Puan Bee.. ;) 

Secara personally nya Nurul memang suka sangat dengan produk produk dari Mr. Bean ni.. Seriusly memang Nurul suka sangat dengan Pancake dia.. Sedaaaaappp.. nasib baik rumah Nurul dekat sangat dengan Curve.. Kira boleh beli hari harilah kan.. hehehehe.. 


Dengan Mr. Bean Maskot, Napa comel sangat hah?? 


Tahniah & All The best to Mr. Bean Malaysia.. 

Kalau korang nak cuba, Korang boleh cari di:-

Mr. Bean Malaysia
Lot K-G19, Ground Floor, 
The Curve Shopping Mall, 
No. 6, Jalan PJU 7/3, Mutiara Damansara, 
47810 Petaling Jaya, Selangor. 

Salam sayang, 
NURUL 

15 comments:

  1. heheheh, sempat jugak enterprem

    ReplyDelete
  2. tgk tu..tak ajak pun saya yang lebih gagah daripada bro ben ashaari tu kan??hahaha

    ReplyDelete
  3. makan free je mokcik ni

    ReplyDelete
  4. alah..xdapat rasa..wuwuwuw..jauh..:(

    ReplyDelete
  5. comelnya penkek camtu!

    ReplyDelete
  6. comelnya makanan tu.. tengok dari gambar ni pun nampak sedap la.. hehehehe
    abg Ben ada juga yer.. :)

    ReplyDelete
  7. cute pancake tu.. macam sayang je nak makan....

    ReplyDelete
  8. Maaflah gambar Nurul nampak serius kerana cuaca panas sebab itu muka Nurul berkerut. Tak sempat minta pose Nurul sudah bergerak. :-)

    ReplyDelete
  9. waaaahhh... bean moreno takde ke? hehehee.. satu cawangan je baru ek?

    ReplyDelete
  10. Rasanya pancake comel tu lebih menarik perhatian... yummy...

    ReplyDelete
  11. really really cute! Makes me want to try the pancake! ^^

    ReplyDelete
  12. soya takleh minum slalu.huhu~

    ReplyDelete
  13. the curve ek..ok lah dekat ngan kg saya,boleh terjah

    ReplyDelete
  14. Hati2 dengan patung tue... kaki dia berbulu.. kata kak ain

    ReplyDelete
  15. Dah dkt dgn rumah ni. Harus singgah nnti

    ReplyDelete