Wednesday, 14 November 2012

Salam Maal Hijrah


Ya Allah penatnyer hari ni.. Memang jiwa kacau betul.. Dengan customer yang banyak songeh.. Payah betul kalau orang jawatan besar buat keje kuli.. nak berurusan dengan kita tapi semua detail2 yang kita nak tak nak bagi.. pastu cakap kita marah2 dia plak..dia yang marah kita sebab kita mintak detail2 bagai adelah.. sabo jelah kalau ikutkan hati nak je marah betul2 tadi.. biar jer dapat complaint letter.. dah cakap kita marah dia sangat kan.. lain kali kalau tahu kita tu boss & time cuti camni nak barang urgent suh lah anak2 buah tu prepair awal2 barang yang nak sebelum bagi diorang cuti.. tak delah engkau nak lepas marah kat orang macam ni.. eeei angin betul hari ni.. Sabo jelah.. 

Ditambah plak dengan call yg bertali arus masuk dan banyak customer nak urgent jer hari ni pastu yang sakit hatinyer masuk blog sendiri keluar warning malware plak.. Blog Abg Hazman Myra Jay pun sama jugak, bukak2 ade keluar warning..Nak blogwalking pun sama jugak.. banyak yang keluar warning malware tu.. last2 tutup terus.. X de mood langsung nak jengah blog.. Esoookk cuti lagi.. nak tido, rehat & layan movie kat youtube puas2.. 




Khas buat si cantik & si kacak sekalian Selamat Menyambut tahun Baru, 
Salam Maal Hijrah Dan Awal Muharam 
Moga kita semua dapat memanfaatkan tahun baru yang akan menjelma ini dengan 
penuh keberkatan dan kesempurnaan.. Amin..

Salam Sayang, 
NURUL 

21 comments:

  1. Lor yaka...ni sekarang dah ok ja tengok

    ReplyDelete
  2. salam maal hijrah juga ;D

    semoga membawa kita semua ke arah kebahagiaan dan kebaikan.amin

    ReplyDelete
  3. hehehhehehe..entri yang sempoi....
    Sabar dengan boss....
    Belum pernah lagi kena Malware...tak mahu lah!!!
    Salam Maal Hijrah untuk awak juga

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum siezuka....salam maal hijrah yer n blog dah kembali normal ni...:)

    ReplyDelete
  5. selamat menyambut awal muharan dari saya juga :)

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum.

    salam maal hijrah.semoga tahun ini menjadi tahun yg cemerlang utk kita semua.insyaAllah

    ReplyDelete
  7. banyak blog yg kena mcm ni yer

    ReplyDelete
  8. Salam maal hijrah juga wat nurul.

    ReplyDelete
  9. uish...marah betul tu nurul...lek lek... hehe...salam maal hijrah juge wpun dah few days berlalu...hehe :)

    ReplyDelete
  10. macam mane Nurul settlekan prob ini ek

    ReplyDelete
  11. Hazman Fadzil dah buat malware tu, so semua yg ada bloglist hazmanfadzil.com, pasti dah OK ! Tak gitu Nurul.

    ReplyDelete
  12. MBlog Myra kena malware dari link abg Man, lepas dah buang dulu list tu baru ok..

    Sabar ye Nurul, kerja ni memang kekadang buat kita stress :)

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah dah blog dah kembali sihat. ujian di maal-hijrah.

    ReplyDelete
  14. salam maal hijrah.. dah okay blog ni.. memang hijrah tahun baru.. :)

    ReplyDelete
  15. terpaksa di remove untuk sementara waktu.huhu

    ReplyDelete
  16. Salam Maal Hijrah 1434H buat SieZuka, moga lebih baik drp thn lepas.

    ReplyDelete
  17. Risau plak ngan malware ni.. Salam Maal Hijrah

    ReplyDelete