Friday, 25 January 2013

Selamat Hari Jadi Mak Dara



Hari Ahad yang lepas bertempat di  Rampai Palace Nurul telah dijemput untuk ke Sepetang Bersama Mak Dara yang dianjurkan khas oleh Akak Glamer kita Mak Dara aka Bicara Mak Dara bagi meraikan Ulangtahun ke2 blog Mak Dara  dan juga meraikan harijadi Mak Dara  yang ke 36. Nurul datang ngan DeqNoor dan kebetulan plak kitaorang sampai awal. Ya Allah memang meriah sangat. 1st time Nurul bertentang mata dengan Mak Dara  terus jatuh cinta, sangat2 peramah dan sporting. Antara blogger lain yang hadir ialah Cik Lily, Kak Yana YassinRubyHafiz RahimFarahMelastik Bintang..


Kami... Semuanya berseri2.. J


Setiap tetamu yang hadir mesti kena pakai tanda nama.. 


Cik Nurul & Mak Dara yang Gorjes



Tulang belakang dan juga merangkap suami Mak Dara , Mr Martias


Potong Kek.. Suka sangat kek ni.. comel & Sedap.. J


Teacher Nurul (Perasan jap).. hehehehe J




To: 
Kak Adza Irdawati Adenan
aka Mak Dara

Happy 2nd Blog Anniversary & Selamat Hari Jadi yang ke 36
Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki 
Selamat Maju Jaya dalam dunia blogging. 

Terima kasih sebab sudi jemput Nurul dan blogger lain
Sangat sangat enjoy & Terima kasih untuk door gift yang sangat cantik.. 
Thank u so much Mak Dara .. J


Salam Sayang, 
NURUL 

21 comments:

  1. Yg yg sekadar tengok dlm N3 kawan-kawan pun dapat rasakan dia punya seronok tu Nurul.

    ReplyDelete
  2. ^_^ yeay...akhirnya Cik Siezuka up entry...uhuks...tertunggu2 jugak Nurul up entry... last since 5 weeks ago... take care awak... bilalah kita boleh jumpa lagi ek?

    ReplyDelete
  3. happy belated birthday mak dara..;)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum. bestnya korang dijemput. hehehe. best2, mak dara memang best! heee

    ReplyDelete
  5. Meriah juga sambutan hari lahir Mak Dara walaupun didalam kumpulan yang kecil.

    ReplyDelete
  6. Untungla.hihi


    hrge utk nurul rm8.erm..eh..kepit kuku tu trrselit.not for sale.hihi

    ReplyDelete
  7. Meriah sungguh parti nya....

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum nurul...mmg terserlah keseronokkannya tu meriah betul...apa2 pun selamat hari lahir buat mak dara...;)

    ReplyDelete
  9. waduhhhhhhhhhhhhhhhhhh terima kasih atas entry yang sunggu shomellllll dan sweet ni.. terharu mak dara dibuatnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... nice to meet you too nurul.. suka dengan hadiah yg nurul kasi ai likeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hehehe.. btw seronok dpt jumpa lagi kan.. dan tahniah atas kemenangan yg awesome tu.. kenang lah daku semasa dlm trip itu ya hehehehe

    ReplyDelete
  10. Wah...lg sorang yg memeriahkan majlis mak dara...mmg meriah!

    Tahniah yer nurul menang pakej percutian tu..jeles ambe...hehehe

    p.s.tak sempat nak jumpe..hehehe...

    ReplyDelete
  11. waaa best lah tgk korang semua

    ReplyDelete
  12. BTW tahniah Nurul sebab menang pakej percutian yg best :D

    ReplyDelete
  13. best kan Nurul! harap Mak Dara xjemu nak jemput kita selalu kan. Hee....

    ReplyDelete
  14. selamat hari lahir buat mak dara.hehehe

    ReplyDelete
  15. next time ... mesti Mak Dara panggil Nurul berlakon dalam drama pulak kan

    ReplyDelete